Home Profiel Bemiddeling Arbitrage Advies Services FAQ Contact
     
 
Bemiddeling
 
Wat doet Arbita voor u ?

Arbita stelt een persoonlijke adviseur tot uw dienst en zorgt voor een snelle afhandeling van uw dossiers. Arbita is geen incassobureau. Een nauwe samenwerking met gerechtsdeurwaarders staat garant voor een correcte afhandeling van uw dossiers. Dit natuurlijk steeds in samenspraak met de klant.
 
Wat doet uw Arbita-adviseur voor u ?

Uw Arbita adviseur is een vertrouwenspersoon in juridische kwesties en hij zoekt, met veel aandacht voor uw klantenrelaties, naar de beste manier om geschillen op te lossen. Hij komt hiervoor graag bij u op kantoor. Ter plaatse neemt hij met u de probleemdossiers door. Het is uiteraard u die beslist welke stappen worden ondernomen en indien een geschil via arbitrage dient te worden opgelost zal hij volgende taken op zich nemen:
  • Hij kijkt erop toe dat al uw documenten die aanleiding kunnen geven tot een geschil (bestelbons, offertes, lastenboeken, facturen ed...) de juiste clausules bevatten.
  •  Hij zal de administratieve taken rond arbitrage op zich nemen, maken van een kostenraming van de procedure, het opmaken van aanvraagdossier voor arbitrage. Zorgen voor een stipte administratieve opvolging.
  • U begeleiden als een vonnis moet worden uitgevoerd.
 
 
 
  2005 © Copyright by Arbita. All rights reserved.